global.jpgRajat Kiinni! -Kansanliikkeen liepeillä oleskeleva riippumaton aktivistisolu osoitti pienimuotoisesti mieltään Tapanilassa Tapanilan Erän hulluja päiviä vastaan, kun karate-seura katsoi asiakseen opettaa kantaväestöön vihamielisesti suhtautuville maahantunkeutujille väkivaltaisia taistelulajeja, joiden juuret on sotilastekniikassa.

Tähän vastineena "kyläjuhla osoitti mieltään Rajat Kiinni! -Kansanliikettä vastaan". Todellisuudessa kyläjuhla toimi vain fasadina ylikansallisen poliittisen eliitin kansan vastaiselle vihapropagandalle ja suurpankkiirien edunvalvonnalle.

"Puoluepoliittisesti sitoutumattomassa tapahtumassa" paikalla oli puhumassa edustajia liki kaikista Helsingin valtapuolueista: Kokoomuksesta, SDP:stä, RKP:sta, Vihreistä ja Vasemmistoliitosta.

Jos joku uskoo, että tämä "vastamielenilmaus" oli "puoluepoliittisesti sitoutumaton" ja ettei sitä oltu masinotu ylikansallismielisen poliittisen eliitin toimesta, niin me voimme myydä tähän uskoville vanhan auton uuden hinnalla! :-)