risti.jpgYlikansallismielinen Turun Sanomat raportoi, että Suomen evankelis-luterilainen kirkko "älähti" rististä meidän mielenosoituksessamme.

Meidän mielestämme kirkko ei todellakaan älähtänyt, vaan leimasi Rajat Kiinni! -kansanliikettä ja sen mielenosoittajia "rasistimielenosoitukseksi" ja syyllistyi täten kunnianloukkaukseen.

Mielenosoituksemme oli järjestetty Minna Canthin unelman, eli naisrauhan puolesta ja pääpuhujanamme oli tshetsheeni Zara Willikka.

Mielenosoituksessamme ei ollut mitään rasistista, ei sen teemassa, eikä sen puheissa, eikä yhtään missään muussakaan siihen liittyvässä. Me emme edusta muukalaisvihaa, vaan Suomen kansan etua, yleistä ja yhteistä hyvää.

evlutrikos.jpgPääasiallinen teemamme oli muistuttaa päättäjiä siitä, että heidän holtittomalla maahanmuuttopolitiikallaan on todellisia suomalaisia uhreja. Suomalainen tyttö raiskattiin, pahoinpideltiin, poltettiin ja tapettiin ulkomaalaisperäisen henkilön toimesta.

Me emme unohda tätä - never again! - emmekä anna päättäjien unohtaa sitä, että heidän käsissään on suomalaisten lasten verta. Samaan aikaan kirkon täysin asiaton kommentti ylitti siinä määrin kaiken kohtuuden rajan, että me viemme asian poliisin tutkittavaksi.

is%C3%A4nmaa-jumalan-ajatus.jpgPanemme silti tyytyväisyydellä merkille, että joku Suomen evankelis-luterilaisessa kirkossa vielä tunnisti ristin sen nähdessään, vaikka sitä jo kirkoista poistetaan.

Toivommekin kirkon mitä pikimmin palaavan Talvisodan-aikaiseen "Koti, Uskonto, Isänmaa" -henkeen.

Mitä kirkko sitten nykyään edustaakaan ja minkälaista arvomaailmaa hyvänsä se sitten nykyisin ajaakin, meidän on sanottava, että me emme enää tunnista sitä samaksi.

Rajat Kiinni! -Kansanliike